Bilpolisen Rotating Header Image

SAAB 9-5 sportcombi försenad…

Genevemässan var tänkt som premiär för der SAAB 9-5 sportcombi. Bilpolisen inväntar nu GM:s tillnyktring och ser fram emot att snart se radhusgatorna fulla av drösvis med 9:5 or där leendet sitter som en smäck på de stolta förarna av denna elitkombi. Just nu uppvaktas Trollhättan av Tata, Youngman och Bilpolisen spår fabrikstart 21 augusti 2012. Håll ut!

saab-95-sc

4 Comments

 1. AeroM says:

  Min stads stolthet. Blir ledsen när GM försöker förstöra bilen mina vänner snickrat ihop. :(

 2. 196 cm says:

  Instämmer, GM gör bort sig och agerar oförlåtligt. Bilpolisen gråter då sportcombin aldrig fick rulla och dom få exemplar som tillverkats är inte typade = skrotas. Nicht gut…

 3. 9-5 Sedan Aero BioPower XWD-ägare says:

  Instämmer när jag har kört denna bilmodell med STOLTHET sedan 14 november 2011. Tråkigt nog så hade jag beställt en kombi men så hände något i Trollhättan eller någon annanstans i världen………..plötsligt så tillverkades inga fler av denna fantastiska modell. JAG är en stolt SAAB-bilägare av en modell av världsklass.
  Hoppas att denna kan uppstå så att vi får möjlighet att få tillgång till en stilig bil.
  Mr T

 4. 196 cm says:

  Grymt kul att höra, när man ser 9-5 ng i aeroskrud så faller en tår av glädje att man mot alla odds tog fram en bil som står ut och tar Saab in i den oerhört ovissa framtiden. Spanar blocket och där ligger ett antal fantastiska nollmilare ute. Ville själv beställa kombin, sjukt att enda sättet att se den är på ett museum. Iofsg ett bra museum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>