Bilpolisen Rotating Header Image

Bilkö när det är som bäst

Att få avnjuta supersportbilar i smygande fart är njutning likaså. En skön bilkö med Koeningsegg, McLaren MP-4 12c, Lamborghini Aventador, Porsche GT med mera gottis får dom “vanliga” söta små bilarna som Porsche 911 GT2 att se ut som leksaker. Pondus är just det som 911:an saknar. Sen att den levererar är en annan sak men den är snäll i jämförelse med mycket annat i detta klipp. Jag vill uppleva denna kö och då kanske framförd av ett styck Polispassat!

httpv://www.youtube.com/watch?v=cD9FafTV9ds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>