Bilpolisen Rotating Header Image

Blingaling Tata Nano – Goldplus!

Tata har fått skön hybris och gör tvärtemot alla andra som tar fram smyghybrider och jagar upp bilar att ta sig fram via batteri. Tata vet vad som gör bilen oemotståndlig mot värdeminskning. Klä bilen i 80 kilo guld och tryck dit några tusen ädelstenar för 32 miljoner. Världens dyraste bil med säkrad värdeökning. Indierna bakom denna fantastiska skapelse är genier, förmodligen står det golden plus business developer på deras visitkort i bladguld. Blingaling och gold finger thiz and that. Tack för skön galenskap Indien…

httpv://www.youtube.com/watch?v=U05dIfhU0Sw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>