Bilpolisen Rotating Header Image

Lamborghini utan takbox

Jon Olsson kör snöplog http://bilpolisen.se/2010/03/schneeplog-fur-alles/ och detta med takkbox. Lamborghini visar nya fina Aventador LP 700-4 på Genevemässan. Aventador ersätter Murcielago och finns i clementinfärg men saknar takbox! Vad hände? När t.o.m Koeningsegg förstår att skidproffsen vill ha takbox blir man smått otrygg i supersportvärlden. Formerna är vassa och araberna i saudi kommer bli tokiga av köphysteri. Nu gäller det för oss med begagnatsug att kasta sig på saudiarabiska blocket och tokfynda!

lamborghini-aventador-lp700-4-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>