Bilpolisen Rotating Header Image

1115 hk och takbox

Koeningsegg agerar vidare och har hittat en partner i Thule. Man erbjuder en skräddarsydd och asdyr takbox förmodligen för att Jon Olsson skall köpa Koeningsegg istället för att sossa runt i Lamborghini i Åre. Men taxboxen är sekundär… man har i nya Agera R skrämt in smått sinnesjuka 1115 hk i en bil som väger 1330 kg. Bakhjulsdrift på det och 345 mm däck bak känns futtigt. 0-100 på 2,9…. 0-200 på 7,5! Det e hyfsad prestanda… nu vill jag se dragrace mot Mclaren Mp4 och alla andra småpojkar. Däcken är klasade för 420km/h + … heja sverige, när det gäller vintersport är vi numero eins!

koenigsegg_agera_r_01_big

2 Comments

  1. Mikael says:

    Äntligen!

    Var är uppdateringen och kommentarerna gällande SAABs nya concept car!?

    Whoppi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>