Bilpolisen Rotating Header Image

Volvo tågar in i framtiden

Biltåg, hur spännande låter det? Inte alls men en framtidsversion i att hantera storstadstrafik i automagiska biltåg där bilen tar över och köar snällt, håller avstånd, gasar, bromsar och svänger helt perfekt efter ett ledarfordon vore mer än bra!  SARTRE (Safe Road Trains for the Environment) är ett projekt som rullat som tåget sen 2009. Volvo PV är med och gör svensken stolt och köfri. Kolla filmen, jetzt! Snart är det GP utvikt vackert över ratten, pretzels och tvärflöjtslektioner genom köerna till arbeit. Gutschein!

httpv://www.youtube.com/watch?v=YOF0fzIuDfc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>