Bilpolisen Rotating Header Image

Ford Taurus är världens bästa bil, tack USA!

Ford Taurus har kommit till jorden oss är en frälsare född… om man får tro marknadföringen. Man låter Forden gå några ronder mot Audi A6, Infiniti MX45 och Acura RL i hyfsat otippade grenar. Vem vinner alla… das Ford! Plågan för oss nordbor är att vi inte får njuta denna skapelse då den inte kommer hit… så bra är den! Wow!

Grenarna är:

 1. Gravel truck – köra in i ett moln av grus som tippas från lastbil under fart
 2. The Blind Spot – byta fil utan att kika höger/vänster
 3. The Sound Check – Låta en top fuel dragster varva för att skapa ljud in i kupén
 4. The v6 vs the v8 – 402 meter race

Låt oss kika på the Gravel truck och lyssna på dom bevingade orden -” If Ford engineers are obsessed this much about the quality of the paint you could only imagine the thought and craftsmanship put into the rest of the car”.  Poesi Ranelid… poesi!

httpv://www.youtube.com/watch?v=BBb8uvRWUEI

2 Comments

 1. Mikael says:

  Haha! Obligatoriskt test nästa gång man provkör en ny bil.

  Har man inget competitive advantage så skaffar man sig ett! Dock tror jag få i köprollen begrundar hur väl en bil klarar stenskott. Om någon mot förmodan gör detta bör det inte hamna på topp 100 listan av diverse önskemål och krav. Att då bränna pengar a la Schyman på en reklamfilm med detta budskap… Tråkigt!
  Avgå! Allesammas!

  Kanske kommer dagen då man hamnar bakom en fellastad saltbil. Men tills dess… Avgå!

  Heja!

 2. 196 cm says:

  Amerika fuck yeah! Alla avgår och lämnar plats för Schwarzenegger som president så uppfylls Hollywoods största dröm. Arnold bakom salzbilen skrikandes och haussandes av Ford tills alla kör Ford i evigheten och i framtiden! Ford för life?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>