Bilpolisen Rotating Header Image

Micro i Saab

saabanythingbutordinarywebsite

Saab lanserar micrositen http://anythingbutordinary.saab.com/global/en/ och deras framtåg på reklamfronten är kaxig. Koppling till glada sociala medier med direkt “gilla” knapp på siten som ger feedback. Väljer du att gilla delen som kallas “Made in Scandinavia” kommer Jan-Åke VD in och säger -”tack så mycket”… enkelt und trefligt. Sen har man valt att skicka in en älg på siten för alla tyskar skull om man väljer att gilla “Built around the driver”, sehr gut! Mooose!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>