Bilpolisen Rotating Header Image

Volvo 245 på väg mot Kina

Installationen Vägskäl ger hopp och tro åt svensk bilindustri, är man konstnär så är man. Gräv ner 5 st 245:or och så är det klart.  Klas Sundkvist bakom den briljanta ideén säger -”Tanken var att göra något om svensk industri och svensk bilindustri som sakta går i graven. De här bilarna är verkligen nere i sina gravar, eller på väg mot Kina” Grymt… alla vet ju att om man gräver sig genom jordklotet med en 245:a så kommer man fram till Kina utan att bruka GPS! Heja Sverige!

konst2_596786k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>