Bilpolisen Rotating Header Image

Oledolyckan krasch obang lyckan

Murphys lag gillar Volvo, när det inte får gå fel slår Murphy till. Elakt och bestämt. Volvo firade 10 års jubileum på sitt Volvo Crash Safety Center igår 6:e maj. Stort pådrag för media och nyfikna journalister. Man demostrerade Pedestrian Safety i nya S60 som är en fortsättning på den City Safety som sitter standard i XC60. Geniala system som gör underverk och tar säkerhetstänket till nya nivåer när det fungerar. Men så gick något snett och världspressen fick istället bilder på ett styck S60 som i mopedfart smäller in i ett lastbilsflak som skulle agera stoppunkt och trigger för att bilens system skulle ta ner farten automagiskt. Nicht gut! Katastrof. Bilpolisen lider med Volvo och hoppas det finns en klockren förklaring till att systemen falerade och inte heller fick ut krockkuddarna. Kaputt ist nicht gut!

Film finnes

202011676

3 Comments

  1. Das Patrick says:

    S-klasse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>