Bilpolisen Rotating Header Image

Weltkrieg – tysken mobiliserar

bmw-5-series-ad-audiDe tyska biltillverkarna har länge tävlat i vem som har fräckast och mest tysk slogan, mest hästkrafter, kraftfullast vridmoment eller mest klimatzoner för att frysa isglass i baksätet på slagskeppet. Nu tar man till nya knep och där har BMW mobiliserat kraftfullt genom att köra reklamkampanjer på väl utvalda Audihögkvarter. Senast har Audi i Hong Kong fått smaka BMW-klubba och har en vacker tysk banderoll som skönmålar BMW mitt ovanför Audis showroom. Perfetto Grazie BMW… sandlådetaktik är fantastiskt. Nu önskar vi mer propaganda liknande drag ifrån Mercedes som än så länge slumrar bakom stjärnan drömmer sött om städer som Kina döper till Maybach.

One Comment

  1. Das Patrick says:

    Gött att de känner sig hotade. Tack Bangle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>