Bilpolisen Rotating Header Image

Bilpolisen sörjer

Italienska polisen har prioriterat rätt och kör inga metangasdrivna Fiat Panda 4×4. Däremot är det svårt att mota en krocksugen Mercedes A-klass förare. Sorgen är stor hos Bilpolisen.se

Läs mera

One Comment

  1. [...] Italienska polisstyrkan består av 8000 kommunala kårer. Detta kanske för att monetära förflyttningar skall flyta svårare mellan olika glada händer. Detta återspeglas i deras bilval, man blandar vilt och plockar Volvo, Subaru, Alfa-Romeo, Fiat, Lamborghini, Mitsubishi, Merca, Kia, BMW, Smart, Lancia och slutligen Segway. Underbart! Klart man skall ta lokala beslut och det där med inköpsstrategi och standard was ist dass? En reflektion är att inte en enda fransk bil letat sig in bland polisbilarna, grannsämja! Kronan på verket är den Lamborghini som skänktes till Polizia di stato som senare fick möte med ein panzer Mercedes… http://bilpolisen.se/2009/12/bilpolisen-sorjer/ [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>